Maya
&
Pablo

Duurzame ondernemers

De Groene Stadshut is opgericht door Maya en Pablo, een creatief, enthousiast en complementair koppel dat heel veel goesting had in duurzame verandering!

Een paar jaar geleden begonnen zij aan hun zoektocht naar een gebalanceerd, duurzame en bewuste levensstijl. Door de jaren heen is het helemaal hun passie geworden! Het is dan ook hun missie om anderen te inspireren om creatief, gezond en bewust door het leven te gaan. Niet alleen voor de planeet, maar ook voor onszelf heeft deze levensstijl een grote positieve meerwaarde. Bewust en duurzaam leven brengt structuur in het dagelijks leven en is beter voor ons lichaam, onze geest en ons algemeen welzijn.

De Groene Stadshut is begonnen als polyvalente, inspirerende hut met een workshopruimte en zero waste winkel. Daar kwam ook het artisnaal cosmetica-atelier ‘Savonke‘ bij. Ondertussen werd de winkel stil gelegd en is Savonke overgenomen. Vandaag kan je in de gezellige Stadshut terecht voor allerlei eco-minded DIY workshops, coaching rond zelfzorg en energetische massages.

Via facebook en instagram geven wij je graag nog meer tips & tricks voor een bewust en duurzaam leven en houden wij je op de hoogte van al onze leuke activiteiten. 🌿☺️

See you soon in ons groene hutje!
Maya & Pablo 💚💚💚