Maya
&
Pablo

Duurzame ondernemers

De Groene Stadshut is opgericht door Maya en Pablo, een creatief, enthousiast en complementair koppel dat heel veel goesting heeft in duurzame verandering!

Een paar jaar geleden begonnen wij aan onze zoektocht naar een gebalanceerd, ecologische levensstijl. Door de jaren heen is het helemaal onze passie geworden! Het is dan ook onze missie om anderen te inspireren om creatief, gezond en bewust door het leven te gaan. Niet alleen voor de planeet, maar ook voor onszelf heeft deze levensstijl een grote positieve meerwaarde. Bewust en duurzaam leven brengt structuur in het dagelijks leven en is beter voor ons lichaam, onze huid en algemeen welzijn.

De Groene Stadshut is begonnen als polyvalente, inspirerende hut met een workshopruimte en zero waste winkel. Daar kwam dan ons artisnaal cosmetica-atelier ‘Savonke‘ bij. Ondertussen werd de winkel stil gelegd en is Savonke overgenomen. Vandaag kan je in de gezellige Stadshut terecht voor allerlei eco-minded DIY workshops (of gewoon voor een spontane babbel met een theetje erbij 😊 ).

Op termijn komt er een online workshop-platform en zullen er coaching sessies rond gezond en duurzaam leven worden aangeboden. Stay tuned!

Via facebook en instagram geven wij je graag nog meer tips & tricks voor een bewust en duurzaam leven en houden wij je op de hoogte van al onze leuke activiteiten. 🌿☺️

See you soon in ons groene hutje!
Maya & Pablo 💚💚💚