Maya
&
Pablo

Duurzame ondernemers

Wij zijn Maya Van Treeck en Pablo Bilbao, een creatief, enthousiast en complementair koppel dat heel veel goesting heeft in duurzame verandering!

Een paar jaar geleden begonnen we met onze zoektocht naar een bewust en duurzaam leven. Door de jaren heen is duurzaamheid helemaal onze passie geworden! Lokale merken ontdekken, zelf dingen maken en anderen inspireren om groener te leven: het geeft ons zoveel goesting om daarmee door te gaan!

Laat je via De Groene Stadshut inspireren met onze eco essentials, workshops en eco bouw-consulting (coming soon!) en spring mee aan boord van een zinvolle, duurzame toekomst! 😊

In onze fysieke winkel in het hartje van Antwerpen of op onze webshop kan je voor duurzame, lokale en artisanale producten terecht, waaronder onze shampoo- en conditionerbars en dog shampoo 🐾 van ons huismerk SAVONKE.

Onze workshops geven jou dát duwtje in de rug om creatiever en duurzamer door het leven te gaan. De workshops zijn laagdrempelig en kunnen op maat worden aangepast en georganiseerd.

Bovendien gaan we binnenkort van start met eco bouw-consulting. Concreet houdt dit in dat we je advies willen geven over duurzaam bouwen (passief bouwen, EPB, isolatie, ventilatie…). Stay tuned via facebook en instagram voor meer info.

Via facebook en instagram geven we je graag nog meer tips & tricks voor een bewust en duurzaam leven en houden we je graag op de hoogte van al onze leuke activiteiten. 🌿☺️

See you soon in ons groene hutje!
Maya & Pablo 💚💚💚