Actie!
 

5 herbruikbare wattenschijfjes

13,00 incl. btw

Uitverkocht

Uitverkocht

 

Beschrijving

Wil je het afval in jouw badkamer verminderen? Gebruik dan voortaan herbruikbare in plaats van wegwerp wattenschijfjes om jouw make-up te verwijderen.

Deze herbruikbare wattenschijfjes zijn uit katoen gemaakt en een van de zijden is absorberend zoals een washandje of badhanddoek. De wattenschijfjes voelen zacht aan voor de huid.

Na elk gebruik kan je de make-up pads in jouw lavabo uitspoelen. Als ze heel vuil zijn, kan je de pads zonder problemen op maximum 40°C wassen.

De wattenschijfjes zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is echter niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Bicyclette werken ze inclusief door werk op maat van hun werknemers aan te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurencombo’s en patronen die Simonette à Bicyclette voor hun stoffen gebruikt. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKOTEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stofjes in het katoen te vinden zijn.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

grootte: 8 x 10 cm

aantal: 5

Ben je op zoek naar reinigende doekjes van een ander formaat? Bekijk dan vrijblijvend onze babydoekjes of onze herbruikbare keukenrol.