Bamboe haarborstel

8,00 incl. btw

Op voorraad

Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

De bamboe haarborstel gebruik je om je haren te ontwarren. Geniet tegelijk van een hoofdmassage dankzij de houten pinnen van deze verfijnde borstel. Het is niet enkel op droog haar te gebruiken. Je kan het ook gebruiken op nat haar, wanneer je bijvoorbeld net je haren hebt gewassen.

De bamboe haarborstel is vrij compact, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is op reis of voor een weekendje weg. Een ander groot voordeel aan deze borstel is dat hij gemakkelijk te onderhouden is. Doordat er geen bolletjes op de pinnen staan, krijg je de haren er gemakkelijk uit.

De fijne bamboe-kam is de perfecte combinatie met een fijne of brede bamboe-kam en een shampoobar van Savonke. Jouw haar zal er nooit zo goed hebben uitgezien!

Extra informatie

Grootte: 20 cm x 5,5 x 3,5 cm

Onderhoud: laat de borstel niet in de douche liggen, maar bewaar het op een droge plaats

Materiaal: natuurlijke rubber en bamboe

Merk: Avril

Wat zijn de voordelen van bamboe? En waarom is bamboe duurzaam?

Bamboe is sterk en buigzaam. Het is recycleerbaar en wordt als een van de betere alternatieven voor plastic gezien. Ook filtert bamboe veel CO2 uit de lucht. Dus: hoe meer bamboe, hoe minder CO2 in de lucht. Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton CO2-uitstoot absorberen, terwijl bomen 15 ton CO2 per jaar verwijderen.

Bamboe groeit heel snel. Door die snelle groei en het toenemende gebruik leidt dit niet tot ontbossing (op voorwaarde dat een bamboeplantage niet in de plaats komt van bossen). De wortels van bamboe zorgen ervoor dat de grond vruchtbaar blijft. Er is ook nagenoeg geen afval bij de verwerking van bamboe. Daarnaast worden er geen pesticiden bij de groei en de verwerking van bamboe gebruikt. Bovendien kan bamboe over de hele wereld groeien. Dankzij de groeicyclus van amper vier á vijf jaar is een jaarlijkse oogst mogelijk.

Ook enthousiast over bamboe? Neem een kijkje bij onze andere stijlvolle bamboe-essentials. Voor in jouw badkamer hebben we twee bamboe kammen in ons aanbod: de brede en de fijne, de hippe bamboe tandenborstel en de nagelborstel. We hebben ook bamboe gezelschapsspelen in ons assortiment: Vier op een rij, Jenga en Mancala. Je kan onderweg ook lekker lunchen met deze leuke bamboe lunchbox.