Bamboe kam (breed)

5,00 incl. btw

Categorie: Tags: , ,
 

Beschrijving

Deze brede bamboe kam van Avril is ideaal wanneer je veel en dik haar hebt. Met de brede tanden kam je makkelijk door je haar, ook door nat haar! Daarnaast heeft de kam een compact formaat; de kam past namelijk perfect in jouw handtas of koffer!

Probeer deze bamboe kam uit in combinatie met de SAVONKE shampoo– en conditionerbar. Je haar zal er nog nooit zo goed hebben uitgezien!

Heb je eerder fijn haar? Gebruik dan onze fijne bamboe kam of de bamboe haarborstel.

Extra informatie

grootte: 15 x 5,5 cm

bewaarmethode: droge plaats

Wat zijn de voordelen van bamboe? En waarom is bamboe duurzaam?

Bamboe is sterk en buigzaam. Het is recycleerbaar en wordt als een van de betere alternatieven voor plastic gezien. Ook filtert bamboe veel CO2 uit de lucht. Dus: hoe meer bamboe, hoe minder CO2 in de lucht. Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton CO2-uitstoot absorberen, terwijl bomen 15 ton CO2 per jaar verwijderen.

Bamboe groeit heel snel. Door die snelle groei en het toenemende gebruik leidt dit niet tot ontbossing (op voorwaarde dat een bamboeplantage niet in de plaats komt van bossen). De wortels van bamboe zorgen ervoor dat de grond vruchtbaar blijft. Er is ook nagenoeg geen afval bij de verwerking van bamboe. Daarnaast worden er geen pesticiden bij de groei en de verwerking van bamboe gebruikt. Bovendien kan bamboe over de hele wereld groeien. Dankzij de groeicyclus van amper vier รก vijf jaar is een jaarlijkse oogst mogelijk.

Ook enthousiast over bamboe? Neem een kijkje bij onze andere stijlvolle bamboe-essentials.

In de categorie badkamer hebben we naast de bamboe kam (we hebben ook de fijne bamboe kam in ons assortiment) ook bamboe oorstaafjes om de oren te reinigen. De bamboe nagelborstel kan je gebruiken om jouw nagels grondig te verzorgen. Voor onderweg kan je lekker lunchen met deze hippe bamboe eco lunchbox! En niet te vergeten: we hebben ook de befaamde bamboe tandenborstel in ons assortiment!