Bamboe kam (fijn)

5,00 incl. btw

Op voorraad

Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

Deze bamboe kam is ideaal voor als je fijn of weinig haar hebt. De tanden helpen je haren ontwarren, zowel bij droog als nat haar. Daarnaast heeft de kam een compact formaat om bijvoorbeeld op reis mee te nemen. Bovendien kan je de kam eenvoudig in je handtas wegsteken.

De bamboe kam is ideaal te combineren met onze SAVONKE shampoo- en conditionerbar. Je haar zal er nog nooit zo goed hebben uitgezien!

Extra informatie

grootte: 15 cm x 5,5 cm

type: fijne of brede kammen

bewaarmethode: droge plaats

merk: Avril

Heb je eerder dik haar? Misschien is onze Bamboe kam (breed) dan iets voor jou!

Wat zijn de voordelen van bamboe? En waarom is bamboe duurzaam?

Bamboe is sterk en buigzaam. Het is recycleerbaar en wordt als een van de betere alternatieven voor plastic gezien. Ook filtert bamboe veel CO2 uit de lucht. Dus: hoe meer bamboe, hoe minder CO2 in de lucht. Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton CO2-uitstoot absorberen, terwijl bomen 15 ton CO2 per jaar verwijderen.

Bamboe groeit heel snel. Door die snelle groei en het toenemende gebruik leidt dit niet tot ontbossing (op voorwaarde dat een bamboeplantage niet in de plaats komt van bossen). De wortels van bamboe zorgen ervoor dat de grond vruchtbaar blijft. Er is ook nagenoeg geen afval bij de verwerking van bamboe. Daarnaast worden er geen pesticiden bij de groei en de verwerking van bamboe gebruikt. Bovendien kan bamboe over de hele wereld groeien. Dankzij de groeicyclus van amper vier á vijf jaar is een jaarlijkse oogst mogelijk.

Ook enthousiast over bamboe? Neem een kijkje bij onze andere stijlvolle bamboe-essentials. Voor in jouw badkamer hebben we ook de brede bamboe-kam, de bamboe haarborstel, de hippe bamboe tandenborstel en de nagelborstel. We hebben ook bamboe gezelschapsspelen in ons assortiment: Vier op een rij, Jenga en Mancala. Voor onderweg kan je ook lekker lunchen met deze duurzame lunchbox.