Actie!
 

BIO zeep

4,00 incl. btw

Wissen
Categorie:
 

Beschrijving

De biologische én handgemaakte zeep van Avril is pure wellness voor jouw lichaam. Deze heerlijk geurende zepen worden in Frankrijk volgens een traditionele zeeptechniek koud geperst. Dankzij die koude zeeptechniek behoudt de zeep haar natuurlijke ingrediënten en kwaliteit. De zeep reinigt en verzorgt royaal je huid.

Elke biologische en handgemaakte zeep is een schat van voedende oliën en helende kruiden. Prikkel je zintuigen en geef jezelf de boost of ontspanning die je nodig hebt! Bovendien zijn de zepen van Avril palmolievrij en door Cosmos en Ecocert biologisch gecertificeerd. Kortom, uiterst geschikt voor iedereen die graag puur, duurzaam en vegan cosmetica gebruikt. Kies hier jouw favoriete zeep:

De groene zeep –  verkwikkende activerende zeep met BIO essentiële oliën van pepermunt en exotische verbena (citrusgeur)

De rode zeep – fijne scrubzeep met BIO essentiële olie van exotische verbena (citrusgeur) en een mix van olijf-, kokos- en abrikozenpit-olie

De oranje zeep – reinigende tonic met essentiële oliën van sinaasappel, pompelmoes en rozemarijn

Extra informatie

Herkomst: Frankrijk

Gewicht: 100 g

Houdbaarheid: 30 maanden

Verpakking: Recycleerbaar karton

Fan van Avril? Verwen jezelf met deze pure arganolie of een van de bio essentiële oliën uit ons assortiment.

Op zoek naar een zakje om de zeep in te bewaren? Misschien is dit Sisal Zeepzakje of dit Transportzakje voor zeep iets voor jou.