Herbruikbare babydoekjes

20,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Deze mooie, herbruikbare babydoekjes zijn zacht en aangenaam voor de gevoelige huid. Je kan ze gebruiken om het gezicht van je baby te wassen of om de luier van je baby te verschonen.

De doekjes zijn uit katoen gemaakt en een van de zijden is absorberend zoals een washandje of badhanddoek. Met deze doekjes draag je niet bij aan plasticvervuiling omdat er geen polyester in zit (no more plastic please!). Na elk gebruik kan je de doekjes in jouw lavabo uitspoelen. Als ze heel vuil zijn, kan je ze zonder problemen op maximum 40° wassen.

Deze babydoekjes zijn handmade in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Simonette à Bicyclette is niet zomaar een atelier. Ze werken er namelijk inclusief door op maat van hun werknemers aangepast werk te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. Bovendien zijn we gewoon écht fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle doeken hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKETEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stoffen in zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

grootte: 12 x 15 cm

aantal: 6 stuks

onderhoud: maximum op 40° wassen

kleur: willekeurige selectie

materiaal: OEKOTEX gecertificeerd katoen

herkomst: handmade in België

Ben je op zoek naar reinigende doekjes van een ander formaat? Bekijk dan zeker de herbruikbare wattenschijfjes of de herbruikbare keukenrol.