Herbruikbare wattenschijfjes

16,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Herbruikbare wattenschijfjes om make-up te verwijderen.

Gebruik vanaf nu de herbruikbare wattenschijfjes om jouw make-up te verwijderen. Dit helpt om het afval in jouw badkamer te verminderen.

Ze zijn gemaakt uit katoen, maar de ene zijde is absorberend zoals een washandje of badhanddoek. Er zit geen polyester in en de doekjes bieden een zachte verzorging voor het gezicht. Ze kunnen na elk gebruik in de lavabo worden gespoeld. Als ze heel vuil zijn, stop je ze zonder problemen in de wasmachine op maximum 40°.

De wattenschijfjes zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is echter niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Bicyclette werken ze inclusief door aangepast werk te bieden op maat van hun werknemers. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut enorm achter staan. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle stoffen hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn gecertificeerd opdat er geen chemische stoffen in zouden zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je echt een specifieke kleur? Contacteer ons dan telefonisch of via mail.

grootte: 8 x 10 cm

aantal: 5 stuks

onderhoud: maximum op 40° wassen

kleur: willekeurig

materiaal: OEKOTEX gecertificeerd katoen

merk: Simonette à Bicyclette

herkomst: handmade in Belgium

Ben je op zoek naar reinigende doekjes van een ander formaat? Bekijk dan zeker eens onze babydoekjes of onze herbruikbare keukenrol.