Actie!
 

Mascara Waterproof

6,00 incl. btw

Uitverkocht
Wissen
Categorie: Tags: , , ,
 

Beschrijving

Intensifieer jouw blik met deze zwarte mascara van Avril. Deze mascara is door Ecocert biologisch gecertificeerd. Je kan de mascara gemakkelijk aanbrengen en terug verwijderen. Daarbij kan je zorgeloos in contact komen met water aangezien de mascara  waterbestendig is. Bovendien verzorgt hij jouw wimpers door middel van de biologische bijenwas en biologische acai-olie. De mascara bevat een zeer praktische spiraalborstel (uit synthetische haren).

Mocht je jouw basislook willen vervolledigen, bekijk dan hier het oogpotlood van Avril.

Hoe verwijder ik deze waterbestendige mascara?

Om de make-up te verwijderen heb je enerzijds de juiste make-up remover nodig, maar ook de juiste techniek om te voorkomen dat jouw wimpers scheuren.

1) Wij adviseren je om een ​​reinigingsolie te gebruiken omdat vetstoffen zeer effectief zijn op een waterafstotend product. Je kan onze BIO arganolie van Avril hiervoor gebruiken. De arganolie heeft als extra voordeel dat ze jouw wimpers en huid beschermen. Je kan ook kiezen voor een tweefasige make-up remover, wat ook erg effectief is. Die laatste hebben we helaas niet in ons assortiment.

2) Doordrenk een wattenschijfje en plaats het op uw ooglid. Laat een paar seconden inwerken door erop te tikken. Voer vervolgens een beweging van boven naar beneden uit. Herhaal meerdere keren totdat alle sporen van make-up volledig verdwenen zijn. Vermijd bewegingen van links naar rechts, ook al is het verleidelijk!

Extra informatie

Kleur: Zwart / Bruin

Hoeveelheid: 10 ml