E-book Fermenteren voor Beginners

7,95 incl. btw

Het e-book ‘fermenteren voor beginners’ is een handige gids voor iedereen die groenten wilt leren fermenteren. Ontdek wat fermenteren met je groenten doet en ga aan de slag met verschillende recepten.

 

Beschrijving

In het e-book ‘fermenteren voor beginners’ ontdek je de boeiende wereld van het fermenteren. Het is een handige gids voor iedereen die groenten wilt leren fermenteren. Stapje voor stapje wordt uitgelegd wat fermenteren juist inhoudt en waar je op moet letten tijdens het fementatieproces. Als je groenten kan fermenteren, kan je later ook experimenteren met salsa’s, gemberbier, kombucha, etc.

Wat staat er allemaal in?

In dit e-book ontdek je waarom melkzuurbacteriën voor de houdbaarheid van gefermenteerde groenten zorgen. Aan de hand van een duidelijk stappenplan en 3 verschillende recepten kan je zelf aan de slag. Verder krijg je ook nog lekkere tips mee om te koken met gefermenteerde groenten, alsook het basisrecept voor het pekelen van groenten.

Extra informatie

Bij aankoop van dit e-book krijg je een kortingscode van 10%, geldig voor alles wat De Groene Stadshut te bieden heeft.

Praktische info

Het e-book kan je bij aankoop downloaden in PDF-formaat. Je kan het e-book altijd terug downloaden als je het kwijt bent aan de hand van jouw persoonlijk inloggegevens.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.