Herbruikbare keukenrol

28,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Saus op je tafellaken, een glas wijn op jouw vloer, een kom water dat uit je handen glipt…  Deze prachtige en herbruikbare doeken zijn gewoonweg het ideale alternatief voor hun wegwerpvarianten. De herbruikbare keukenrol is niet alleen erg handig, maar vrolijkt heel de keuken op dankzij haar mooie kleuren en motieven!

De herbruikbare keukendoeken zijn uit katoen gemaakt en een van de zijden is absorberend zoals een washandje of badhanddoek. Er zit geen polyester in (no more plastic please!) en de doeken bieden een zachte verzorging voor jouw gezicht. Na elk gebruik kan je de doeken in jouw lavabo uitspoelen. Als ze heel vuil zijn, kan je ze zonder problemen op maximum 40° wassen.

De doeken zijn handmade in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Simonette à Bicyclette is niet zomaar een atelier. Ze werken er namelijk inclusief door op maat van hun werknemers aangepast werk te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. Bovendien zijn we gewoon écht fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle doeken hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKETEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stoffen in zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

grootte: 24 x 24 cm

aantal: 6 stuks

onderhoud: maximum op 40° wassen

kleur: willekeurige selectie

materiaal: OEKOTEX gecertificeerd katoen

herkomst: handmade in België

Ben je op zoek naar reinigende doekjes van een ander formaat? Bekijk dan zeker eens onze babydoekjes of onze herbruikbare wattenschijfjes.