Herbruikbare keukenrol

28,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Herbruikbare keukenrol, multi-inzetbaar voor een zero-waste keuken

Saus op de tafel, een glas wijn op de vloer, een kom water dat uit je handen glipt…  Deze prachtige en herbruikbare doekjes zijn gewoonweg het ideale alternatief voor hun wegwerpvarianten. De herbruibare keukenrol is niet alleen erg handig, maar vrolijkt heel de keuken op door zijn mooie kleuren en motieven.

Ze zijn gemaakt uit katoen, maar de ene zijde is absorberend zoals een washandje of badhanddoek. Er zit geen polyester in en de doekjes bieden een zachte verzorging voor het gezicht. Ze kunnen na elk gebruik in de lavabo worden gespoeld. Als ze heel vuil zijn, stop je ze zonder problemen in de wasmachine op maximum 40°.

De doeken zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is echter niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Bicyclette werken ze inclusief door aangepast werk te bieden op maat van hun werknemers. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut enorm achter staan. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle stoffen hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen zijn gecertificeerd opdat er geen chemische stoffen in zouden zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je echt een specifieke kleur? Contacteer ons dan telefonisch of via mail.

grootte: 24 x 24 cm

aantal: 6 stuks

onderhoud: maximum op 40° wassen

kleur: willekeurig

materiaal: OEKOTEX gecertificeerd katoen

merk: Simonette à Bicyclette

herkomst: handmade in Belgium

Ben je op zoek naar reinigende doekjes van een ander formaat? Bekijk dan zeker eens onze babydoekjes of onze herbruikbare wattenschijfjes.