Actie!
 

Bamboe nagelborstel

3,00 incl. btw

Slechts 1 resterend op voorraad

Categorieën: , ,
 

Beschrijving

De bamboe nagelborstel van Avril is een must-have in je badkamer. Je krijgt er schitterende nagels van. Deze bamboe nagelborstel is ook ideaal om je manicure voor te bereiden. De borstel is gemaakt van stevig zwijnenhaar, wat zorgt voor een intensieve schoonmaak. Dankzij de handige grip van bamboe kan je de nagelborstel gemakkelijk gebruiken. Was na gebruik de bamboe nagelborstel met zeep uit en laat hem drogen.

Wil je graag je manicure vervolledigen? Gebruik dan deze nagelvijl van het Franse merk Lamazuna. Je kan ook je nagels met deze verzorgende nagellak van Avril beschermen.

Wat zijn de voordelen van bamboe? En waarom is bamboe duurzaam?

Bamboe is sterk en buigzaam. Het is recycleerbaar en wordt als een van de betere alternatieven voor plastic gezien. Ook filtert bamboe veel CO2 uit de lucht. Dus: hoe meer bamboe, hoe minder CO2 in de lucht. Bamboe kan per hectare jaarlijks 200 ton CO2-uitstoot absorberen, terwijl bomen 15 ton CO2 per jaar verwijderen.

Bamboe groeit heel snel. Door die snelle groei en het toenemende gebruik leidt dit niet tot ontbossing (op voorwaarde dat een bamboeplantage niet in de plaats komt van bossen). De wortels van bamboe zorgen ervoor dat de grond vruchtbaar blijft. Er is ook nagenoeg geen afval bij de verwerking van bamboe. Daarnaast worden er geen pesticiden bij de groei en de verwerking van bamboe gebruikt. Bovendien kan bamboe over de hele wereld groeien. Dankzij de groeicyclus van amper vier á vijf jaar is een jaarlijkse oogst mogelijk.

Ook enthousiast over bamboe? Neem een kijkje bij onze andere stijlvolle bamboe-essentials.

In de categorie badkamer hebben we de bamboe kam (breedfijn) en de bamboe haarborstel. We hebben eveneens bamboe oorstokjes om de oren te reinigen. En niet te vergeten: de bamboe tandenborstel. Voor onderweg kan je lekker lunchen met deze hippe bamboe eco lunchbox!

Extra informatie

afmetingen: 9,3 x 3,5 x 3,5 cm

gemaakt in: China