Actie!
 

Bestekzakje met houten bestek

4,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Dit bestekzakje met houten bestek (vork, lepel en mes) is ideaal om onderweg mee te nemen, waar je ook heen gaat. Het zakje vrolijkt met haar leuke print elke picknick op en past bovendien perfect in jouw rugzak of handtas. Je kan er ook je tandenborstel in kwijt als je op vakantie gaat.

De bestekzakjes zijn handmade in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Simonette à Bicyclette is niet zomaar een atelier. Ze werken er namelijk inclusief door op maat van hun werknemers aangepast werk te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. Bovendien zijn we gewoon écht fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKETEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stoffen in zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

kleur: willekeurige selectie

grootte: 8 x 23 cm

onderhoud: zakje wassen op maximum 40°, bestek wassen met de hand

herkomst: handmade in België

materiaal: OEKOTEX gecertificeerd katoen en hout

Liever metalen bestek? Misschien is onze spork dan iets voor jou!

Op onze webshop zijn vele producten van Simonette à Bicyclette te vinden, waaronder groentenzakjes, bijenwasdoekjesfuroshiki (cadeauverpakking) en herbruikbare doekjes. Neem gerust een kijkje! 👀