Drinkfles van 750ml

22,00 incl. btw

Wissen
 

Beschrijving

Deze mooie en trendy drinkfles van 750 ml is ideaal om petflesjes te vermijden en zo massavervuiling tegen te gaan. Dit handige formaat past perfect in je handtas of rugzak. Wij gebruiken deze drinkfles van 500ml zelf en vinden het zeer aangenaam om uit te drinken. De drinkfles van 750 ml ruikt ook zeer neutraal, wat niet altijd het geval is met herbruikbare drinkflessen.

Inhoud: 750 ml

Kleur: donkerblauw / groen

Materiaal: Roestvrij Staal

Merk: Retulp

Heb je een grotere drinkfles nodig? Kijk dan eens naar onze drinkfles van 500 ml. Als je koffie of thee wilt menemen, is de bamboe thermos ideaal.

 

Missie en Visie van Retulp:

Om de plastic soep bij de bron aan te pakken en het aantal plastic flesjes terug te dringen inspireren zij om een aantrekkelijke herbruikbare drinkfles te gebruiken. De consument zal zijn gewoonte om wegwerp flesjes aan te schaffen afleren. Retulp is in 2014 opgericht om deze missie uit te voeren. Neem je eigen fles mee want éénmalig is schandalig! Door Retulp drinkflessen te gebruiken zorg je ervoor dat de enorme berg aan plastic afval niet nog groter wordt.

De drinkflessen van het Nederlandse merk Retulp zijn vervaardigd van deels gerecycled roest vrij staal. Een bijdrage leveren aan een schoner milieu kan dus ook in stijl. Alle flessen, thermosbekers en bidons zijn voedselveilig en BPA-vrij.

Bij aankoop van een Retulp fles zorg je er voor dat er iemand elders met je meedrinkt. In 2018 heeft Retulp er voor gezorgd dat er 14 miljoen liter schoon drinkwater is gedoneerd aan mensen in Afrika en Indonesië. In 2019 maar liefst 21 miljoen liter en in 2020 gaan we voor de 26 miljoen liter water. De donaties worden onder controle van Aqua for All geïnvesteerd in waterprojecten die worden uitgevoerd door: Amref Flying Doctors, Het Rode Kruis, Simavi en World Vision.

Behalve voor jezelf, een ander zijn onze flessen natuurlijk voor goed voor de planeet. De enige manier om de al maar toenemende berg wegwerp flesjes, bekertjes en blikjes echt tegen te gaan is om je eigen hervulbare fles te gebruiken. Voorkomen is veel en veel beter dan recyclen. Met onze milieuvriendelijke drinkflessen kun je een duurzame boodschap verspreiden en maak je een duidelijk statement om plastic afval te voorkomen.