Herbruikbare broodzak

15,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Verminder je afval met een herbruikbare broodzak!

Deze herbruikbare broodzak is ideaal om je brood te gaan halen bij de bakker of in de verpakkingsloze winkel. Wie zelf brood bakt, kan hier zijn heerlijk vers gemaakt brood in kwijt. Het handige is dat je ze evengoed kan gebruiken om groenten, fruit en granen te kopen wanneer je bijvoorbeeld naar de supermarkt gaat. Wist je dat je een hoop afval bespaart door je eigen zakjes mee te nemen? Wie houdt van creativiteit en zelfgemaakte cadeau’s kan hier een originele cadeauzak van maken. Dan heb je meteen een zeer unieke en kleurrijke verpakking.

De zakjes zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Biciylette werken ze inclusief door aangepast werk te bieden op maat van hun werknemers. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut enorm achter staan. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn gecertificeerd opdat er geen chemische stoffen in zouden zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt dus een verrassing. Wens je echt een specifieke kleur? Contacteer ons telefonisch of via mail.

grootte: 35 x 50 cm

merkSimonette à Bicyclette

kleur: willekeurige selectie

onderhoud: wassen op maximum 40°

materiaal: de zakjes zijn gemaakt van OEKOTEX gecertificeerd katoen

herkomst: handmade in Belgium

Op zoek naar een ander formaat? Kijk dan ook eens naar herbruikbare groentenzakjessandwichzakjes of snoepzakken.

 

Extra informatie

grootte

25×50 cm, 20×25 cm, 16×50 cm