Herbruikbare groenten- en graanzakjes

8,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Verminder je afval met deze herbruikbare groenten- en graanzakjes!

Deze zakjes zijn ideaal om groenten, fruit of granen in te doen wanneer je naar de supermarkt of de verpakkingsloze winkel gaat. Wist je dat je op een hoop afval bespaart als je je eigen zakjes meeneemt?

De zakjes zijn handmade in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Simonette à Bicyclette is niet zomaar een atelier. Ze werken er namelijk inclusief door op maat van hun werknemers aangepast werk te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. Bovendien zijn we gewoon écht fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKETEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stoffen in zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

Grootte: 20 x 25 cm

Kleur: willekeurige selectie

Onderhoud: wassen op maximum 40°

Materiaal: de zakjes zijn van OEKETEX gecertificeerd katoen gemaakt

Herkomst: handmade in België

Op zoek naar een ander formaat? Misschien kunnen we je een plezier doen met deze sandwich zakjes, broodzakken of snoepzakken?

Nog een extra tip: gebruik deze mooie zakjes om cadeautjes in te verpakken. Wat dacht je van deze zelfgebakken koekjes of onze populaire SAVONKE shampoobar? 💚💚