Herbruikbare groenten- en graanzakjes

8,00 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Verminder je afval met herbruikbare groenten- en graanzakjes!

Deze herbruikbare groenten- en graanzakjes zijn ideaal voor wanneer je naar de reguliere supermarkt of de verpakkingsloze winkel gaat. Wist je dat je een hoop afval bespaart door je eigen zakjes mee te nemen?

De zakjes zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Bicyclette werken ze inclusief door aangepast werk te bieden op maat van hun werknemers. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut enorm achter staan. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn gecertificeerd opdat er geen chemische stoffen in zouden zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt dus een verrassing. Wens je echt een specifieke kleur? Contacteer ons telefonisch of via mail.

grootte: 20 x 25 cm

merk: Simonette a Bicyclette

kleur: willekeurige selectie

materiaal: de zakjes zijn gemaakt van OEKOTEX gecertificeerd katoen.

onderhoud: wassen op maximum 40°

herkomst: handmade in Belgium

Ben je op zoek naar een ander formaat? Kijk dan ook eens naar herbruikbare sandwichzakjes, broodzakken of snoepzakken.

Nog een extra tip: Gebruik deze mooie zakjes om cadeautjes in te verpakken. Dit kunnen zelfgebakken koekjes zijn of onze favoriete shampoobar van Savonke ;-p .