Herbruikbare Snoepzak

7,50 incl. btw

Op voorraad

Categorieën: ,
 

Beschrijving

Verminder je afval met een herbruikbare snoepzak.

Het is zover! De herbruikbare snoepzak is een feit. Van het gedacht alleen al, worden we vrolijk. Jij ook? Verwen je geliefde met zelfgemaakte koekjes, gedroogd fruit of zondig eens goed met lekkere snoepjes. Daarnaast zijn deze zakjes heel handig om ingrediënten te bewaren zoals chocochips, zaden, granen, rozijnen, …

Wist je dat je een hoop afval bespaart door je eigen zakjes mee te nemen? Niet alleen plastiek zakjes gebruiken veel energie. Wanneer we papieren wegwerpzakken gebruiken, zit daar een heel productieproces achter (iets wat we vaak over het hoofd zien …).

Deze snoepakken zijn handgemaakt in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Het is niet zomaar een atelier. Bij Simonette à Bicyclette werken ze inclusief door aangepast werk te bieden op maat van hun werknemers. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut enorm achter staan. We zijn ook gewoon fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn gecertificeerd opdat er geen chemische stoffen in zouden zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt dus een verrassing. Wens je echt een specifieke kleur? Contacteer ons telefonisch of via mail.

vorm: puntzak

merkSimonette à Bicyclette

kleur: willekeurige selectie

onderhoud: wassen op maximum 40°

materiaal: de zakjes zijn gemaakt van OEKOTEX gecertificeerd katoen

herkomst: handmade in Belgium

Op zoek naar een ander formaat? Kijk dan ook eens naar herbruikbare groentenzakjessandwichzakjes of broodzak.

Nog een extra tip: Als je kinderen hebt en je ze niet echt gemotiveerd krijgt om gezonde snacks te eten, dan kan je van deze herbruikbare snoepzakjes vrolijke en gezonde snackbags maken. Verras hen met een assortiment nootjes en gedroogd fruit.