Herbruikbare snoepzak

7,50 incl. btw

Op voorraad

Categorieën: , Tag:
 

Beschrijving

Verminder nu jouw (plastic en papieren) afval met een herbruikbare snoepzak!

Het is zover! De herbruikbare snoepzak is een feit. Bij de gedachte alleen al worden we vrolijk. Jij ook? 🍭🍭🍭 Verwen je geliefde met zelfgemaakte koekjes, gedroogd fruit of zondig met jouw favoriete snoepgoed! Deze zakjes kan je uiteraard ook gebruiken om granen, zaden, pitten en dergelijke in te bewaren.

De snoepzakken zijn handmade in België, in het atelier van Simonette à Bicyclette. Simonette à Bicyclette is niet zomaar een atelier. Ze werken er namelijk inclusief door op maat van hun werknemers aangepast werk te bieden. Dat is iets waar we in De Groene Stadshut ook naar streven. Bovendien zijn we gewoon écht fan van de prachtige kleurcombinaties en patronen die ze gebruiken. Alle zakjes hebben een andere kleur. De vrolijke katoenen stoffen komen uit Frankrijk en zijn OEKETEX gecertificeerd, wat garandeert dat er geen chemische stoffen in zitten.

Wanneer je online bestelt, is de kleur die je krijgt een verrassing. Wens je een specifieke kleur? Contacteer ons dan gerust.

Extra informatie

vorm: puntzak

kleur: willekeurige selectie

onderhoud: wassen op maximum 40°

materiaal: de zakjes zijn van OEKOTEX gecertificeerd katoen gemaakt

herkomst: handmade in België

Op zoek naar een ander formaat? Misschien zijn onze herbruikbare groentenzakjessandwichzakjes of broodzakken iets voor jou?

Nog een extra tip: Als je kinderen hebt en je ze niet echt gemotiveerd krijgt om gezonde snacks te eten, dan kan je van deze herbruikbare snoepzakjes vrolijke en gezonde snack-bags maken. Verras hen bijvoorbeeld met een assortiment nootjes en gedroogd fruit! 🥜🍌