Klein rechthoekig metalen opbergdoosje

9,50 incl. btw

Op voorraad

 

Beschrijving

Dit klein, rechthoekig metalen opbergdoosje wordt je nieuwe beste vriend. Hij is vervaardigd uit RVS en komt in een handig meeneemformaat, ideaal voor onderweg. Als snackdoosje kan je er je tussendoortjes in bewaren zoals fruit, een lekkere zadenreep, koekjes of notenmix. Deze kleine held is een echte beschermengel. Hij kan best tegen een stootje en voorkomt dat zachte voeding geplet of beschadigd wordt. Daarnaast zorgt het kwaliteitsvolle metaal ervoor dat geurtjes en vlekken van voeding niet in het doosje trekken. Bovendien kan je hem perfect mee in de vaatwasser steken om te reinigen. Naast lunchbox kan hij ook dienen als bewaardoosje voor je verzorgingsproducten in blok. Vanaf nu reizen je duurzame deo, gezichtsreiniger, lichaamspralines, shampoobar, … met je mee in stijl.

Deze eco box is misschien klein,  zijn daden zijn groots. Hij is geheel plasticvrij en bevat geen BPA. Dat is een industrieel chemicaal dat wordt gebruikt om bepaalde plasticsoorten te vervaardigen. Gezond voor de mens en onze planeet! Voor de collectors: Op zoek naar andere formaten van het klein, rechthoekig metalen opbergdoosje? Ontdek het uitgebreid gamma aan eco boxen en creëer je eigen ensemble. Hier vind je de vierkante metalen opbergdoos , de rechthoekige metalen opbergdoos terug.

 

Merk: Eco lunchbox

Afmetingen: 10*6*4

Materiaal: RVS of Roestvrij Staal ( plasticvrij, PBA vrij). Vaatwas vriendelijk.

Gemaakt in: India

Meer info: www.ecolunchboxes.com

Opgelet: Het doosje is niet helemaal lekvrij. Zoek je naar een 100% lekvrij alternatief? Kijk dan eens naar onze eco splash pod.