Sandwichwrap (animals)

10,00 incl. btw

Wissen
 

Beschrijving

Sandwichwrap Animals, ideaal voor een smoske of lekkere bo’kes

De Sandwichwrap Animals is een duurzaam alternatief voor plastic folie of aluminumfolie. Het is speciaal ontworpen om sandwiches en boterhammen gemakkelijk te vervoeren. Bovendien nemen ze veel minder plaats in dan een brooddoos en zijn gemakkelijk af te wassen. Na je lunch kan je er met een vodje over en is hij weer klaar om morgen te hergebruiken. Een voordeel van de sandwichwrap is daarnaast dat je geld bespaart omdat je niet steeds opnieuw een wegwerpverpakking koopt. De schattige dierenmotieven van dit model maken van jouw lunchpauze een feest!

De binnenkant is waterdicht en de snackbag is eenvoudig te sluiten met een verstelbare velcro-strip. Af en toe zal je merken dat de sandwichwrap een grondige poetsbeurt nodig heeft. Dan kan je het in de wasmachine stoppen op 30°.

grootte: opgevouwen 11 x 15 cm – uitgevouwen 54 x 32 cm

kleur: roos unicorn / blauw walvis / groen panda / geel dinosaurus

onderhoud: kan in het wasmachine op maximum 30°

materiaal: buitenhoes polyester, binnenkant TPU – BPA free

herkomst: designed in Barcelona

merk: Roll’eat – Boc’n Roll

Ben je op zoek aan andere kleuren of motieven? Kijk dan eens naar onze collectie van de Sandwichwrap Natural of de Sandwichwrap Tiles. We hebben daarnaast de Sandwichwrap BIO die, in tegenstelling tot de andere snackbags, volledig bioafbreekbaar is.