SAVONKE dog shampoo

9,50 incl. btw

Categorie: Tags: , , , , ,
 

Beschrijving

Voortaan kan je met onze SAVONKE dog shampoo 🐾 jouw viervoeter op een ecologisch verantwoorde manier wassen!

De SAVONKE dog shampoo 🐾 is door ons (Maya en Pablo) in De Groene Stadshut gemaakt. De producten van SAVONKE staan voor een minimum aan ingrediënten voor een maximaal resultaat.

De dog shampoo bevat uitsluitend natuurlijke en vegan (geen dierlijke) ingrediënten zoals sheaboter en olijfolie. Onze shampoobar voor honden bevat ook een klein beetje essentiële olie van lavendel voor een lichte, zachte geur die niet overheersend is. Bovendien is ze gemaakt volgens de cosmeticaregels voor mensen, wat ervoor zorgt dat je de shampoo veilig kan gebruiken.

Wist-je-dat’jes:

  • Een dog shampoobar gaat dubbel zo lang mee als een fles vloeibare hondenshampoo;
  • Onze bars kan je makkelijk meenemen, op weekend bijvoorbeeld. Vermijd lekgevaar en ga voor dog shampoobars in plaats van vloeibare hondenshampoo;
  • Met onze dog shampoo dragen we bij aan een zero waste levensstijl. Voor een shampoobar is namelijk een stuk minder water nodig dan voor een fles vloeibare shampoo. Bovendien zijn de verpakkingen van al onze bars van landbouwafval gemaakt, wat de verpakkingen volledig composteerbaar maakt.

Hoe gebruik je de dog shampoo van SAVONKE?

  1. Maak de haren van je hond nat;
  2. Wrijf de bar over de natte haren van je hond;
  3. Vermijd contact met de ogen en de mond van jouw hond;
  4. Masseer de schuimende shampoo door het haar;
  5. Spoel goed af met water.

Extra informatie

bewaarmethode : droge plaats

INCI ingrediëntenlijst: Sodium Cocoyl Isethionate, Aqua, Illite, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Lavandula angustifolia Miller

Samen in bad of in de douche met jouw hond? SAVONKE heeft ook shampoo– en conditionerbars voor mensen.