Energetische Massage

Energetische Massage

Een energetische massage helpt jou om in diepe rust te treden, je batterijen op te laden en jouw energie beter te doen stromen. Vind de connectie terug met jouw lichaam, jouw emoties en jouw ware ik.

Hoe werkt het?

Elk persoon heeft buiten het fysieke lichaam ook een energetisch veld. Wanneer ons energetisch veld uit balans is, kan dat zich uiten in lichamelijke en emotionele klachten. Ons energetisch veld (onze aura) is opgebouwd uit chakra’s (energetische centrums) en energiebanen. Een energetische massage kan informatie geven over energieblokkades die een invloed hebben op jouw denken en het voelen van emoties. Dit wordt gedaan door middel van aura- en chakrahealing in combinatie met acupressuur.

Acupressuur is een techniek die lijkt op acupuntuur, waarbij de energiëen van het lichaam geregeld worden door het manipuleren van drukpunten op het lichaam. Het behandelen van deze punten heeft effect op emoties, lichamelijke spanning en het fysieke lichaam. Door aura- en chakrahealing worden jouw chakra’s gereactiveerd en blokkades in je lichaam opgelost waardoor de energie terug vrij kan stromen van chakra tot chakra. Dit helpt om jouw lichaam en ziel terug met elkaar in evenwicht te brengen zodat je je weer in balans voelt.

Praktisch

Een massage duurt ongeveer een uur en kost 55€. Je neemt een handdoek mee om op te liggen tijdens de sessie. Contacteer ons gerust Indien je meer informatie wenst of wanneer de voorgestelde dagen echt niet voor jou passen. Dan zoeken we een ander moment uit.

Een energetische massage kan ook online gebeuren, aangezien energie niet plaatsgebonden is! Dat is handig als je niet meteen in Antwerpen geraakt.

Ben je klaar om jouw energie weer vrij te doen stromen en de connectie terug te vinden met jouw ware ik? Maak wat tijd in jouw agenda en boek meteen een massage met Maya.

chakra healing

Wat zijn energetische massage's?

Wie is Maya?

Als hoogsensitief persoon geraak ik snel overprikkeld. Alles lijkt me dan te veel en soms zie ik het bos door de bomen niet meer. Ik voel me gemakkelijk overweldigd door wat er rondom mij gebeurt. Gelukkig heb ik daar de laatste jaren mee leren omgaan. Dankzij meditatie heb ik connectie met mijn lichaam terug gevonden. Mijn lichaam is mijn barrometer geworden voor als ik me overspannen voel. Hierdoor voel ik nu veel sneller wanneer ik op de rem moet drukken en dat het weer even tijd is om te vertragen en tot mezelf te komen.

Daarnaast heb ik met de jaren ook een zesde zintuig ontwikkeld waardoor ik intuitief aanvoel waar de energie vastgelopen is. Ik voel aan waar jouw blokkades zitten en welke emoties de overhand nemen. Als healer help ik jou dus aan de hand van chakrahealing en acupressuur om terug connectie te vinden met jouw ware zelf en inzichten te geven in jouw persoonlijk helingsproces.

Good to know

In De Groene Stadshut kan je ook terecht voor shiatsumassages bij Tiffany van Belle Prana en voor chakrahealings of marma cranio bij Kiki van Feelgood-Huis Kikikolibri. Meer informatie en een afspraak boeken kan rechtstreeks via hun eigen website.