Energetische Massage

Energetische Massage

Een energetische massage helpt jou om in diepe rust te treden, je batterijen op te laden en jouw energie beter te doen stromen. Vind de connectie terug met jouw lichaam, jouw emoties en jouw ware ik.

Hoe werkt het?

Elk persoon heeft buiten het fysieke lichaam ook een energetisch veld. Wanneer ons energetisch veld uit balans is, kan dat zich uiten in lichamelijke en emotionele klachten. Ons energetisch veld (onze aura) is onder andere opgebouwd uit chakra’s (energetische centrums) en energiebanen. Een energetische massage kan informatie geven over energieblokkades die een invloed hebben op jouw denken en het voelen van emoties.

In De Groene Stadshut leggen Maya, Tiffany en Kiki jou in de watten met verschillende behandelingen waaronder chakrahealings, shiatsumassages en marma cranio.

Praktisch

Je kan terecht bij:

  • Maya van De Groene Stadshut voor chakrahealings (wordt terug opgestart vanaf september 2023, want Maya is op reis 🙂 ).
  • Tiffany van Belle Prana voor shiatsumassages of een sessie holistic pulsing en feelings. Boek hier een sessie bij Tiffany.
  • Kiki van Feelgoodhuis Kikikolibri voor chakrahealings, marma cranio of een sessie innerlijke rijkdom. Boek hier een sessie bij Kiki.

De massages gebeuren met kleren aan. De prijzen variëren tussen 50 en 75€.

Contacteer ons vrijblijvend indien je meer informatie wenst.

chakra healing

Wat zijn energetische massage's?