Holistic Zelfzorg Coaching

  • Voel je je snel overprikkeld?
  • Kan je moeilijk tot rust komen?
  • Wil je beter leren omgaan met stress?
  • Heb je nood aan minder chaos en meer structuur?
  • Heb je weinig energie en moeite om je emoties te voelen?

Dan zit je hier aan het goede adres! 😉

Laat je begeleiden met holistic coaching rond zelfzorg  !

selfcare, zelfzorg

Coaching rond zelfzorg

Kom dichter bij jezelf dankzij holistic zelfzorg coaching met Maya! Holistisch wil zeggen dat we aan de slag gaan met jouw totale zijn: jouw mentale, fysieke én energetische lichaam. Leer tijdens een coachingtraject om beter om te gaan met stress en vind de rituelen en gewoontes die jou helpen om een houvast te creëren en trouw te blijven aan jezelf.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we of ik wat voor jou kan betekenen. Als het gesprek goed aanvoelt, kan een coachingtraject starten. Dit kan ter plaatse in De Groene Stadshut of online.

Vervolgens gaan we dieper in op jouw vraag en zoeken we samen naar rituelen en houvast zodat je jouw stress-niveau beter onder controle krijgt en gemakkelijker me-time inplant. Zelfzorg is ontzettend belangrijk, vooral als je snel overprikkelt geraakt. De inhoud van een sessie zal afhangen van jouw vraag. Oefeningen rond planning, journalling, dankbaarheidsoefeningen, meditatie, opruimtips, ochtend- en avondrituelen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen.

Praktisch

De coachingsessies stoppen tijdelijk en starten weer vanaf september 2023.

Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt 20 minuten (ter plaatse of online).
1 coachingsessie kost 55€ en duurt ongeveer een uur. Als je een pakket van 4 sessies boekt, kost het jou 200€ (te verspreiden over maximum 5 maanden).

Wie is Maya?

Als hoogsensitief persoon met een creatief brein dat constant nieuwe ideeën verzamelt, geraak ik snel overprikkeld. Alles lijkt me dan te veel en soms zie ik het bos door de bomen niet meer. Ik voel me gemakkelijk overweldigd door mijn eigen ideeën en door wat er rondom mij gebeurt. Gelukkig heb ik daar de laatste jaren mee leren omgaan. Dankzij meditatie heb ik connectie met mijn lichaam terug gevonden. Mijn lichaam is mijn barrometer geworden voor als ik me overspannen voel. Hierdoor voel ik nu veel sneller wanneer ik op de rem moet drukken en dat het weer even tijd is om te vertragen en tot mezelf te komen. Mijn chaotisch hoofd heb ik leren ordenen door fysiek op te ruimen, te schrijven, weekplanningen te maken en rituelen te creëren die mij routine, rust en structuur brengen. Met al het onderzoek en de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd, sta ik te popelen om jou op weg te helpen om jouw eigen houvast te creëren voor een bewuster en rustiger leven waarin zelfzorg centraal staat.