Teambuildings

 

 

Een duurzame investering is een gouden investering.

 

Investeren in een duurzame groepsactiviteit is niet enkel een trend, het is de toekomst. Bovendien is een eco teambuilding de ideale eye-opener en geeft het een boost om een bewuste en groene werkomgeving te creëren.

Contacteer ons voor meer info of kom eens langs in onze hut om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo is bijvoorbeeld online werken of op verplaatsing ook een optie. Elk bedrijf en elk team is anders. Het is voor ons van belang om ons aan uw wensen te kunnen aanpassen.

Een mogelijkheid is bijvoorbeeld om tijdens een teambuilding stil te staan naar naar wat een duurzame werkomgeving zou kunnen zijn en waarom duurzame beslissingen goed zijn voor zowel onszelf als de planeet. Hierna wordt er in teams gebrainstormd over de dingen die aangepast kunnen worden binnen de werkgroep en wordt er gezocht naar concrete acties waardoor het hele team kan bijdragen aan een duurzame toekomst.

Een workshop kan daarnaast voor een gezellige en creatieve boost geven aan het team. (diy kuisproducten, diy notitieboekjes, diy verzorgingsproducten, doodles leren tekenen, … ).