Teambuildings

 

 

Een duurzame investering is een gouden investering.

 

 

Investeren in een duurzame groepsactiviteit is niet enkel de trend, het is de toekomst. Bovendien is een eco teambuilding de ideale eye-opener en geeft het een boost om een bewuste en groene werkomgeving te creëren.

 

Onze teambuildings beginnen met een introductie naar wat een duurzame werkomgeving zou kunnen zijn en waarom duurzame beslissingen goed zijn voor zowel onszelf als de planeet. Vervolgens wordt er in team gebrainstormd over welke dingen aangepast kunnen worden binnen de werkgroep en wordt er gezocht naar concrete acties waardoor het hele team kan bijdragen aan een duurzame toekomst. Een eco-workshop (diy kuisproducten, diy fermenteren, diy notitieboekjes, … ) als afsluiter van de teambuildingsdag kan voor een extra gezellige en creatieve impuls zorgen.

 

Contacteer ons voor meer info of kom eens langs in onze hut om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Zo is bijvoorbeeld online werken of op verplaatsing ook een optie. Elk bedrijf en elk team is anders. Het is voor ons dan ook een prioriteit om ons aan uw wensen te kunnen aanpassen.