De Groene KERSThut

De Groene KERSThut

Welkom in De Groene Kerst-hut voor een mini-kerstmarkt met zero waste producten, natuurlijke cosmetica, yoga-accessoires en zoveel meer!
Op vrijdag 17/12 18- 22u: proefsessie shiatsu-massage van Belle Prana+ kerstmarkt
Op zaterdag 18/12 & zondag 19/12 11- 18u : kerstmarkt
Shiatsu – massage: gratis proefsessie
Tiffany Van Paemele is de eigenares van Belle Prana, een plek waar je terechtkan voor allerlei schoonheidsrituelen, maar ook voor yoga-lessen, lichaamsmassages en shiatsu-massages.
Kom op vrijdagavond 17/12 tussen 18u30 & 22u gratis proeven van een shiatsu-massage. Kom alleen of met 2 voor een sessie van 20 minuten.
Reserveer jouw plaatsje deze link:
De plaatsen zijn beperkt. Wees dus zeker van je komst als je je inschrijft. Kan je toch niet komen? Laat het ons tijdig weten, zodat we jouw plaats aan iemand anders geven.
Kerstmarkt
  • Els van Serene.eco wil natuurlijke schoonheid voorop plaatsen. Dit doet ze via een Centre in India die gaat over connecteren met je innerlijke pure schoonheid en door wereldwijd prachtige natuurlijke en handgemaakte producten aan te bieden. Denk aan de mooiste bedlakens, handdoeken, oogmaskers of yogamatten onder het motto: 100% BEAUTIFUL, 0% TOXIC
  • Nala’s Friends Animal Shelter is een non-profitorganisatie gevestigd in Gent. Zij zetten zich in voor zwerfdieren en verlaten honden en werken samen met opvangcentra van over de hele wereld om adopties en verzorging van dieren te vergemakkelijken. Hun krachtige moto is dan ook: ‘Adopt, don’t shop!’ De winst die ze halen uit de verkoop van hun producten wordt uitsluitend gebruikt om dieren in nood te helpen. Kom tijdens de kersthut zeker eens langs om met hen kennis te maken of hen te steunen met een vrije bijdrage.
  • Ontdek de vegan & bio cosmetica producten van Savonke . Ze worden handgemaakt door Maya & Pablo in de De Groene Stadshut. Het zijn zuivere producten van zeer goede kwaliteit en bevatten geen siliconen, kleurstoffen of parabenen. Hun shampoo- en conditionerbars zijn een must-have voor elk haartype. Daarnaast vind je in hun assortiment zuivere arganolie en shampoobars voor honden. Zal savonke voor jouw ideale kerstcadeautjes zorgen?

 

Meer info over onze partners :

 


Wanneer

zondag 17/12/2021 - 19/12/2021 van 00:00 tot 23:59

Waar

De Groene Stadshut, Bredestraat 44, Antwerpen

Kaart wordt geladen...