DIY bodyscrub, lippenbalsem en deo

dinsdag 31 mei 2022 @ 19:30 – 21:30

Je leert in deze DIY workshop hoe je bodyscrub, lippenbalsem en deo maakt. We gaan samen aan de slag met 100% natuurlijke en plantaardige producten. De recepten zijn eenvoudig zodat je die achteraf gemakkelijk thuis kan namaken. Sommige ingrediënten heb je sowieso al in huis liggen.

De lippenbalsem is een must-have voor heel het jaar door en kan je gebruiken voor je lippen, droge neus of handen (én zelfs om je leren schoenen mee op te poetsen ;-D). De deo die we maken is een smeerbare deocrème.

Dankzij de verschillende tips & tricks die je meekrijgt tijdens deze workshop, moet je nooit nog bodyscrub kopen. Je zal verbaast zijn hoe eenvoudig het is om te maken. Je kan het recept zelfs helemaal aanpassen naar je eigen wensen en voorkeuren.

Neem 3 herbruikbare bokaaltjes/potjes mee, zodat je jouw me-time productjes naar huis kan nemen. Voor de lippenbalsem kan je bijvoorbeeld een metalen snoepjes-/muntendoosje hergebruiken.

Na de workshop krijg je de recepten doorgestuurd. Je hoeft dus niets op te schrijven. Zo kan je je volledig concentreren op het maken van de producten zelf.

 

 

 

 


Schrijf je nu in!

40,00€Deze workshop gaat door in:

De Groene Stadshut, Bredestraat 44, Antwerpen

Kaart wordt geladen...