DIY shampoobars en (voeten)badpralines

woensdag 22 juni 2022 @ 19:30 – 21:30

Leer tijdens deze workshop om je eigen shampoobar en (voeten)badpralines te maken. Aangezien we eigenaar waren van ons eigen cosmeticamerk Savonke (vooral gekend om de schuimende shampoobars), kon deze workshop niet ontbreken ;-).

De shampoobar die we maken, schuimt heerlijk en is zeer geschikt voor de gevoelig huid. We gebruiken 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Goed om te weten, is dat we tijdens deze workshop geen zeep maken. Er komt dan ook geen verzepingsproces bij te pas. De verschillende ingrediënten worden bij elkaar gevoegd, maar veranderen niet in zeep. Dat is bij het maken van zeepbars (en sommige shampoobars) wel het geval.

De badpralines maken je huid lekker zacht. Ze schuimen zachtjes wanneer je ze in het water legt. Als je geen bad hebt, kan je ze gebruiken voor een heerlijk rustgevend of verwarmend voetenbadje. We gebruiken gelijkaardige ingrediënten als voor het maken van de shampoobars, waardoor je de ingrediënten meteen voor 2 verschillende dingen kunt gebruiken. Verder zijn de badpralines heel leuk om te schenken als orgineel, zelfgemaakt cadeau.

Neem een doosje mee (bv. een luchbox) om je shampoo en badpralines in te doen.

Na de workshop krijg je de recepten doorgestuurd. Je hoeft dus niets op te schrijven. Zo kan je je volledig concentreren op het maken van de producten zelf.


Schrijf je nu in!

40,00€Deze workshop gaat door in:

De Groene Stadshut, Bredestraat 44, Antwerpen

Kaart wordt geladen...