DIY massagepralines, kleimasker & kruidenzout

donderdag 22 september 2022 @ 19:30 – 21:30

Tijd voor een beetje wellness @ home tijdens de workshop DIY kleimakser, massagepralines en kruidenzout !

Tijdens deze leuke DIY workshop maak je een kleimasker voor jouw gezicht, een massage-praline voor je lichaam en een kruidenzout-zakje voor in je (voeten)bad. Een massagepraline is een blokje vol voedzame olieën dat smelt wanneer het in contact komt met je huid. Naast massages, is het heerlijk om te gebruiken als alledaagse ‘bodybutter’ of bodylotion. Een kleimasker is heerlijk om je gezicht een extra reinigende én hydraterende boost te geven. Met het kruidenzout in je bad of voetenbadje kom je tot rust na een vermoeiende werkdag. We gaan aan de slag met 100% natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Daarnaast zijn de recepten laagdrempelig, zodat je ze na de workshop thuis opnieuw kunt maken. Deze krijg je na afloop in je mailbox, zodat je niets moet noteren en je je tijdens de workshop helemaal kunt uitleven.

Laat die wellness en quality-time maar komen 😉!

Neem een potje mee om je kleimasker in te maken en een ander om je massagepraline in te bewaren. Als je thuis een stoffen zakdoek hebt liggen, mag je die ook meebrengen om het kruidenzout-zakje mee te maken.

Na de workshop krijg je de recepten doorgestuurd. Je hoeft dus niets op te schrijven. Zo kan je je volledig concentreren op het maken van de producten zelf.


Schrijf je nu in!

40,00€Deze workshop gaat door in:

De Groene Stadshut, Bredestraat 44, Antwerpen

Kaart wordt geladen...