Trendy zeep- en shampoobars

Shampooflessen en douchegel, ze zijn met velen en ze staan overal. Drie flessen in de douche, een paar andere aan verschillende lavabo’s en het liefst van al ook een paar in de kast voor ‘als de andere op zijn’.

Jaarlijks spenderen we veel geld uit aan al deze beauty productjes en verspillen we vooral enorm veel nutteloze verpakkingen. Wij bieden jou een goedkoperer, verpakkingsvrij en ecologischer alternatief: de zeep- en shampoobars. Olé!

Ze bestaan in allerlei geuren en kleuren en zijn gemakkelijk te gebruiken en op te bergen. Bovendien zijn ze ideaal op mee op reis te gaan! Onze favorietjes zijn de shampoo van Douce Nature en de heerlijk zachte Marseille en Shea Butter zeep. Je verbruikt minder zeep dan wanneer je bijvoorbeeld douchegel gebruikt, wat het dus goedkoper maakt.

Jouw haar wassen met een shampoobar doe je net zoals je je lichaam zou wassen met zeep. Maak de shampoobar nat en wrijf ermee over jouw haar. Vervolgens kan je de shampoo inmasseren en uitspoelen. Eens je eraan gewend bent, geraak je er niet meer vanaf. Beloofd!

Nog een zeepige tip:

Bij Lush, op de Antwerpse Meir, kan je terecht voor allerlei vers handgemaakte cosmetics. Een ecologisch zeepjesfestijn!