Wie zijn wij

Duurzame Ondernemers

Wij zijn Maya Van Treeck en Pablo Bilbao, een creatief, enthousiast en complementair koppel dat heel veel goesting heeft in duurzame verandering!

Een paar jaar geleden begonnen we met onze zoektocht naar een bewust en duurzaam leven. Vandaag is het helemaal onze passie geworden! Lokale merken, zelf dingen maken en anderen inspireren om groener te leven: het geeft ons zoveel goesting om ermee door te gaan! Laat je via De Groene Stadshut inspireren door onze producten, eco-workshops en tips en spring mee aan boord voor een zinvolle, duurzame toekomst! 🙂

  • In onze fysieke winkel of op onze webshop kan je terecht voor duurzame, lokale en artisanale producten, waaronder onze huisgemaakte shampoo- en conditionerbars van Savonke.
  • Onze workshops geven jou het duwtje in de rug om creatiever en duurzamer door het leven te gaan. De workshops zijn laagdrempelig en kunnen op maat worden aangepast en georganiseerd.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info en volg ons op facebook en instagram voor al onze bijkomende activiteiten.

See you soon … in ons groene hutje! <3