Over ons

Home / Over ons

This post is also available in: Français (Frans)

Wie zijn wij

Wie zijn we

Wij, Maya Van Treeck en Pablo Bilbao, een enthousiast en complementair koppel hadden heel veel goesting in verandering!

Op een dag waren we het écht beu om zoveel vuilzakken buiten te zetten en te zien hoe de planeet en de natuur constant afzien van menselijke activiteit. Beetje bij beetje veranderden we onze levensttijl en maakten we meer bewuste en duurzame keuzes. En we zouden het voor geen geld terug anders willen, omdat het zoveel positieve dingen met zich meebrengt :). En dát hopen we via De Groene Stadshut ook aan u door te geven.

Wat begon als een blog met ecotips voor een ecologische levensstijl, is ondertussen uitgegroeid tot een eigen zaak. En we hebben er zin in. Duurzaamheid is niet enkel een actueel thema, maar het is de toekomst. Dat vindt u hopelijk ook. Met ons project willen we particulieren en bedrijven bijstaan in de zoektocht naar een duurzame levensstijl en een betere toekomst bieden voor de volgende generaties.

 

Wat doen we
  • Kom eens langs in onze mini-shop waar we educatieve boeken rond duurzaamheid en zero-waste artikelen verkopen.
  • Schrijf je in voor onze workshops en events of laat een workshop op maat maken. Duurzaamheid, creativiteit, recyclage, gezelligheid en eenvoud staan centraal.
  • BiVT Eco (bouw) Consulting biedt advies aan bedrijven om duurzamer te werken en aan particulieren of bedrijven om duurzaam te (ver)bouwen.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info en volg ons op facebook en instagram voor al onze bijkomende activiteiten.

See you soon … in ons groene hutje!

M & P <3