Wine & Paint avond

vrijdag 09 december 2022 @ 19:30 – 22:00 –

Kom naar de Wine & Paint avond en geniet van een inspirerende babbel- en schilderavond,, samen met een glaasje wijn!


Wanneer

vrijdag 09 december 2022    
19:30 - 22:00

Reserveringen

50,00€
Inschrijving

Waar

De Groene Stadshut
Bredestraat 44, Antwerpen

Kom naar de Wine & Paint avond en geniet van een inspirerende babbel- en schilderavond. Je krijgt er een glas rode wijn en (vegan) borrelhapjes bij. Thee is er uiteraard ook.

Aan het begin van de workshop doen we een creatieve opwarmingsoefening om ons op weg te helpen. Tijdens de avond geef ik een moodboard mee over de thema’s ‘bloemen’ en ‘mandala’s’. Het kan jou op weg helpen bij het schilderen. Als je liever iets anders schildert, is dat geen probleem.

Deze workshop is laagdrempelig. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met schilderen of tekenen. Iedereen schildert naar eigen kunnen en verlangen. Het doel van deze avond is geïnspireerd aan de slag te gaan in een veilige en gezellige omgeving. Het gaat om het creatief proces, waarbij het eindresultaat of de schildertechniek minder van belang is.

Verder staan we tijdens deze schilderavond stil bij alternatieve en gerecycleerde materialen om mee te schilderen (bv. krantenpapier), zodat je niet perse naar de winkel moet als je geen schilderspapier in huis hebt.

Neem gerust je schildergerief mee. Heb je thuis geen schildergerief? No stress, er ligt extra materiaal voor jou klaar.

Good to know:

De Groene Stadshut werkt zo laagdrempelig mogelijk en biedt ook de kans aan mensen die het moeilijker hebben. Bij elke workshop met minimum 7 inschrijvingen, wordt automatisch een plaats gedoneerd aan iemand die kansarm is.

Kaart wordt geladen...

Reserveringen

Tickets

50,00€

Registratiegegevens

Payment and Confirmation